Vanaf nu: eventplanner.net partnercertificatie

Vanaf nu: eventplanner.net partnercertificatie

Goed nieuws! Vandaag lanceren we ons partnerprogramma waarmee eventbureaus, weddingplanners, locaties, cateraars, ... een eventplanner.net partnercertificaat kunnen behalen. Nadat we begin dit jaar onze online event software training en certificatie voor event professionals lanceerden, doen we nu hetzelfde voor onze partners.


Nu steeds meer organisatoren onze event software gebruiken, komt steeds vaker de vraag: hoe vinden we een eventbureau, locatie of leverancier die ook met de eventplanner.net software werkt? Dat is voor veel organisatoren belangrijk. Zo weten ze zeker dat taken en draaiboeken die ze met hun eventpartners delen, ook worden opgevolgd.

 


Waarom je certificeren als partner

Om de zoektocht voor organisatoren naar de beste eventleverancier die gekwalificeerd is om met onze software te werken eenvoudiger te maken, starten we met partner certificatie.

 

Met je certificaat wordt je eventbedrijf aantrekkelijker voor opdrachtgevers en zij hebben een extra reden om niet voor de concurrentie te kiezen. Om je nieuwe certificaat kenbaar te maken, plannen we campagnes samen met onze partners én zorgen voor een duidelijke vermelding op je bedrijfspagina.

 


Wat te doen om je te certificeren

De certificering is eenvoudig. Minstens vijf van je medewerkers volgen de online training en leggen het examen succesvol af. Bingo, je partnercertificaat is binnen! Heb je minder dan vijf vaste medewerkers, dan geldt dat je dat aantal certificaten moet behalen.

 

Jaarlijks controleren we of je aan de certificatievoorwaarden voldoet. Medewerkers met een certificaat kunnen je bedrijf verlaten hebben, er kunnen extra modules aan de training zijn toegevoegd waardoor persoonlijke hercertificatie nodig is enzovoort.

 


Nog niet helemaal overtuigd?

We geven mooie kortingen om de training en certificatie voor jouw bedrijf aantrekkelijk te maken. Bovendien is de tijdsinvestering om de training te volgen en het certificaat te behalen heel redelijk. in principe kun je op een uurtje of twee de trainingsvideo's bekijken en het korte examen afleggen. Bovendien werken je event managers na de training efficiënter met onze software waarmee ze die tijd snel weer terugverdienen.

 


Next step? 

Get in touch via info@eventplanner.net en we zetten alles voor je op.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Advertenties