IT bedrijf trakteert 70 medewerkers op teambuilding in Ibiza

IT bedrijf trakteert 70 medewerkers op teambuilding in Ibiza

FORWARD, een IT bedrijf gespecialiseerd in het implementeren van Salesforce oplossingen, bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden volgens CEO-Founders Bruno Braes en Kevin Box. Om de extra inspanningen en motivatie van hun 'tribe' te belonen, vertrekken 70 tribe members van FORWARD in mei voor 4 dagen naar Ibiza.


Desondanks de pandemie en de daar bijhorende uitdagingen zag FORWARD de cijfers en het aantal medewerkers stevig groeien. Omdat ze tijdens de corona-crisis niets konden organiseren, mag het nu ietsje extra zijn. JADA Events tekende voor de organisatie van de bijzondere teambuilding.


Het doel van de reis is de tribe members de bedrijfswaarden extra te doen ervaren. Daarom wil FORWARD het cliché work hard, play hard ook effectief vertalen in een onvergetelijke teambuilding. "Onze tribe members hebben dit verdiend", vertellen Kevin Box en Bruno Braes. "Goede medewerkers zijn goud waard, en dat willen we belonen."


Wat de medewerkers precies te wachten staat in Ibiza, is nog niet gekend. "De activiteiten zijn voor de medewerkers nog een grote verrassing" aldus Dempsey Giunta, Head of Brand Marketing & Culture. "Alles wordt tot in de puntjes verzorgd met allerlei team activiteiten, rustmomenten en fun." Het zal een onvergetelijke trip worden voor de FORWARD tribe. Met 70 medewerkers tapas eten op een pleintje in Ibiza, het lijkt surrealistisch, maar niet voor dit bedrijf.


FORWARD is een Belgisch bedrijf met 4 kantoren in 3 landen: Hasselt, Antwerpen, Valencia en Amsterdam. Ze specialiseren zich in het implementeren van Salesforce Commerce Cloud, Salesforce Marketing Cloud en Salesforce CRM oplossingen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties