Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Al 20 jaar helpt eventplanner.net eventlocaties en -bedrijven groeien. Ook in volle crisis. We blijven investeren en staan er sterker dan ooit. En wij zijn er ook voor jou! Hoe? Dat lees je in onze gloednieuwe mediakit.

 

De voorbije maanden was er opnieuw een run op evenementen, bruiloften, ... Wat deed dat deugd. eventplanner.net was er klaar voor. Duizenden evenementen vonden in een recordtempo de juiste leveranciers of locatie via ons platform. En toen barstte een nieuwe golf los. Corona verplicht de eventsector opnieuw creatief te schakelen. Met veel succes hebben we de afgelopen twee jaar de virtuele en coronaproof concepten van onze adverteerders in de markt gezet. Ook jou helpen we de pandemie te overleven en je klaar te stomen voor een nieuw seizoen in 2022.

 

eventplanner.net blijft de grootste community voor eventplanners en dat ondertussen in vijf talen en over verschillende continenten. Al meer dan 14.000 eventlocaties en eventleveranciers vertrouwen op onze krachtige marketingtools.

 

Download nu onze MEDIAKIT 2022 OF maak meteen een bedrijfspagina aan

 

 

Spetterende verjaardagskortingen

Adverteerders die onze twintigste verjaardag op een creatieve manier in hun campagne verwerken, mogen op exclusieve kortingen rekenen. Feliciteer eventplanner.net in een advertorial, verwerk ons jubileum in je banner campagne, ... Hoe creatiever, zotter, hoe beter! Pitch ons vandaag nog je idee!

 


Steunmaatregelen

Snakt jouw bedrijf naar marketing zuurstof, maar ontbreken de financiële middelen om te adverteren? Ook nu blijven we onze partners steunen. Maak snel een gratis bedrijfspagina aan, start met het verzamelen van reviews, schrijf posts, ... Voor al deze zaken heb je geen euro budget nodig. Verder reiken we adverteerders met financiële moeilijkheden de hand met kortingen, betaalspreidingen en gratis periodes in ruil voor een lange termijn commitment. Samen zoeken we de meest geschikte oplossingen om jouw eventbedrijf in 2022 weer stevig op de kaart te zetten.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe zorg je ervoor dat je gasten hun 'goodie bags' niet weggooien?

Hoe zorg je ervoor dat je gasten hun 'goodie bags' niet weggooien?

Waarom cybersecurity hoog op je agenda moet staan

Waarom cybersecurity hoog op je agenda moet staan

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Advertenties