Organisator OGZ en Jaarbeurs klaar voor zomerse editie Webwinkel Vakdagen

Organisator OGZ en Jaarbeurs klaar voor zomerse editie Webwinkel Vakdagen

OGZ en Jaarbeurs maken zich op voor de eerste fysieke beurs na lange tijd (op Fieldlab test events na). Op woensdag 7 en donderdag 8 juli vindt de Summer Edition plaats van de Webwinkel Vakdagen, het grootste live e-commerce event van de Benelux.


OGZ verwacht, verdeeld over de dag, vijfduizend bezoekers te ontvangen in Utrecht. De beurs is zo opgezet dat de anderhalve meter afstand en alle overige coronamaatregelen van de Rijksoverheid kunnen worden nageleefd. Jaarbeurs ontving vorig jaar als eerste beurs- en congreslocatie in Nederland het Kiwa-keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen.



Digitale groei

E-commerce heeft tijdens de coronapandemie een enorme vlucht genomen. Online verkopen zijn inmiddels essentieel voor elke organisatie. Hierdoor zijn digitale plannen en ambities in een stroomversnelling geraakt. Retailers, dienstverleners en andere organisaties die direct aan consumenten verkopen, versnellen de digitale transformatie van hun organisatie. Zij zetten meer dan ooit in op het introduceren of verbeteren van digitale kanalen.



Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen zijn al vijftien jaar de centrale plaats waar vraag en aanbod in de e-commerce branche elkaar ontmoeten. Tijdens de Summer Edition presenteren ruim 120 exposanten een breed aanbod van e-commerce oplossingen. Van software en platformen tot logistiek, betaalsystemen, marketing en AI. Een uitgebreid lezingenprogramma informeert bezoekers over de laatste trends en ontwikkelingen op e-commerce gebied.



Een beurs in coronatijd?

Om veilig een beurs te kunnen organiseren met inachtneming van alle geldende coronamaatregelen heeft het EventPlatform (waarin de zakelijke evenementenbranche in Nederland is verenigd) het 'protocol zakelijke bijeenkomsten' ontwikkeld. De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is volgens dit protocol opgezet. Door een ruimere opzet, goede signing en beperkt aantal bezoekers is het mogelijk anderhalve meter afstand te bewaren waardoor toegangstesten voor deze beurs niet nodig zijn. Bezoekers kunnen dan ook  de e-commerce vakbeurs van OGZ bezoeken zónder zich vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen.



Naar de beurs

De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is gratis toegankelijk. Het vooraf aanmelden (registreren) is verplicht. Toegangstesten voor deze beurs zijn niet nodig. De deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zijn op woensdag 7 en donderdag 8 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

www.summeredition.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties