Boek je meeting in Oostende en bezoek gratis het James Ensorhuis

Boek je meeting in Oostende en bezoek gratis het James Ensorhuis

Na een intense periode is Meet in Oostende verheugd dat de meeting industrie weer perspectieven krijgt en fysieke bijeenkomsten weer een deel van ons leven kunnen uitmaken.


Meet in Oostende zoekt samen met jou de locatie voor je meeting of evenement die best aansluit bij de wensen en verwachtingen. En dat telkens rekening houdende met de geldende maatregelen rond o.m. social distancing. "Eén iets is zeker: wil je een meeting organiseren met een klein groepje, of toch met een iets grotere groep, het diverse aanbod van locaties in Oostende zorgt dat wij voor ieder type meeting een perfecte en veilige organisatie kunnen garanderen", vertelt Thomas De Meyer.


In Oostende gaan business & pleasure al altijd hand in hand. "Om die reputatie eer aan te doen, organiseren wij dit najaar een leuke actie: boek een seminarie in één van de Oostendse locaties en wij van Meet in Oostende geven er een gratis bezoek aan het James Ensorhuis bovenop."


030 groot @Nick Decombel Fotografie.jpg

Foto: Nick Decombel


Om van deze actie te kunnen genieten, volstaat het om de aanvraag te doen via info@meetinoostende.be. De effectieve boeking van het seminarie dient te gebeuren voor 31 december 2020. Ook boekingen voor 2021 zijn geldig, zolang de bevestiging gebeurt voor het einde van 2020.

  • Boek je een seminarie zonder overnachting, krijgt de organisator een gratis ticket voor het James Ensorhuis
  • Boek je een seminarie mét overnachting, dan krijgen ALLE deelnemers gratis toegang tot het James Ensorhuis (in onderling overleg organiseren we de toegang voor de groep samen - of krijgen alle deelnemers een ticket voor later gebruik)

Info inwinnen is sowieso steeds vrijblijvend, dus je hoeft in geen geval te aarzelen om Meet in Oostende een mailtje te sturen met je aanvraag. Ze helpen je met veel plezier verder, en zoals steeds, is de dienst volledig gratis!

www.meetinoostende.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties