8 mogelijkheden voor evenementen en meetings

8 mogelijkheden voor evenementen en meetings

Rigide maatregelen, twijfel en onzekerheid. Je wil een evenement organiseren of je teams terug samenbrengen, maar je weet niet hoe? Met de event-specialist To The Point Events als partner is er veel mogelijk op een veilige manier. Het geheim? Denken in oplossingen in plaats van beperkingen.


Bedrijven en organisaties hebben terug veel 'goesting' om hun teams veilig samen te brengen of eindejaarsactiviteiten te organiseren. Ook een geleidelijke terugkeer van het personeel naar de werkvloer en hybride of digitale meetings naar een next level brengen, staan hoog op de prioriteitenlijsten, volgens Bart Koninckx van To The Point Events. "Dat is een kolfje naar de hand van de noeste werkers, creatievelingen en (ont)zorgers van het TTPE-team. Onze klanten verwachten dat wij met concrete voorstellen komen. Dus we hebben acht concrete oplossingen uitgewerkt."



1. Safety first met het veiligheidsplatform van TTPE

Vanuit hun specifieke knowhow lanceerde To The Point Events het veiligheidsplatform www.safetypoint.be. Bart: "hiermee helpen wij onze klanten onder andere bij het transformeren van ruimtes en het faciliteren van gel en mondmaskers. Met onze kenmerkende hands-on-mentaliteit deden wij al een aantal mooie safety projecten in ziekenhuizen, universiteiten en steden." 



2. Hybride pop-up studio op Corda Campus

Digitale of hybride meetings naar een next level brengen? Bart: "onze klanten hebben er zin in maar weten niet hoe en waar te beginnen. To The Point Events gaat daarom een eigen hybride studio op de Corda Campus bouwen waar wij onze klanten een concrete, tastbare en betaalbare oplossing bieden. Daarbij is 100% fysiek tot 100% digitaal mogelijk en alles daartussen."



3. Een compleet Sinterklaas-aanbod

De voorbije 12 jaar realiseerde TTPE knappe Sinterklaas evenementen. De event-specialist bundelde deze expertise in een coronaproof totaalaanbod. Bart: "we hebben een schitterende show die we in ons theater of digitaal kunnen spelen op maat van het bedrijf. Maar ook bij de keuze van snoepzakjes, selectie van cadeaus, animaties en workshops ontzorgen wij onze klanten volledig volgens onze hoge standaarden gekruid met een beetje van onze kenmerkende eigenzinnigheid. Want de Sint mag niet ontbreken dit jaar!"



4. Inspire Your Tribe

Iedereen voelt dat het stilaan tijd is om teams op een veilige manier terug samen te brengen. Bart: "wij bouwden hierin al een ruime expertise op. Wij merken dat de noden van elk bedrijf anders zijn. In functie van deze specifieke noden hebben we daarom een aantal kant-en-klare formats en coronaproof locaties uitgewerkt. Via ons portaal www.InspireYourTribe.be vind je inspiratie in overvloed." 



5. Veilig organiseren van terugkeer personeel en workflows

De organisatie van de geleidelijke terugkeer van de werknemers op de werkvloer en de optimalisatie van hun (work)flows, meer en meer zet TTPE zijn eventexpertise in om grotere organisaties te helpen bij deze uitdagingen. Bart: "een typisch voorbeeld is het project dat we voor de UHasselt mochten doen. Wij analyseren, tekenen de plannen, schrijven gedetailleerde draaiboeken, adviseren inzake aankoop, bewaken de budgetten en volgen de processen op. Veel bedrijven worstelen hiermee. Zowel praktisch als emotioneel kunnen wij daarbij echt een meerwaarde betekenen."




6. Gepersonaliseerde gifts & more

Veel werknemers werken grotendeels thuis. Hoe hou je ze geconnecteerd met hun bedrijf of tribe? To The Point Events heeft een breed arsenaal om die verbondenheid te versterken en dankbaarheid te tonen: van een verrassend kaartje tot een complete Tribe Box op maat.



7. Events bij reorganisaties? Ja!

Zijn (hybride) events zinvol als je als bedrijf in volle reorganisatie bent? Het antwoord is ja! Bart: "communicatie is cruciaal. Veerkracht en verbinding creëren zal meer dan ooit centraal staan bij het versterken van jouw tribes. Ook hiervoor heeft TTPE een sterk aanbod uitgewerkt waarvoor de hybride studio een ideaal kader vormt."



8. Kinderopvang tijdens schoolvakanties

"We hadden het nog nooit gedaan, dus dachten we dat we het wel zouden kunnen." En zo organiseerde TTPE deze zomer voor de allereerste keer kinderopvang voor kids van 6 tot 12 jaar op de Corda Campus. Alle reacties waren laaiend enthousiast. TTPE biedt deze oplossing ook aan klanten.


Team TTPE blijft dus 'in beweging' tot er terug echt perspectief is! Ongetwijfeld zullen er nog heel wat andere oplossingen uit de bus komen. Heb je zelf een idee en ben je op zoek naar een multidisciplinair team om dit te analyseren en te realiseren? Niet twijfelen: bel team TTPE!



Oh, en nog iets: Gezocht: commerciële partner die zijn klanten wil verwennen

Uit één van de corona brainstorms bij TTPE rolde een prachtig concept. Het is een ideale B2C-format. Daarom is het bedrijf op zoek naar een commerciële partner die een belevingscadeau aan zijn klanten wil aanbieden. De details blijven nog even geheim, maar als je getriggerd bent, neem dan zeker contact op.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties