Bekende artiesten helpen de eventsector met Artists for Events

Bekende artiesten helpen de eventsector met Artists for Events

Steun en perspectief voor onze sector zijn dringend en broodnodig. Artists for Events, een initiatief van eventplanner.nl, steunt de eventsector en artiesten én stuurt een krachtig signaal naar de beleidmakers.


Ontvang een gepersonaliseerde videoboodschap van jouw favoriete artiest of doe er één cadeau aan een jarige, een fijne oma of iemand die een hart onder de riem verdient. Misschien wilde je al lang een boodschap van jouw idool dat je op je voicemail kunt plaatsen? Hier is je kans! Je ontvangt niet alleen een leuke video, je steunt er ook de artiest mee én het goed doel dat de artiest kiest in de eventsector. Artiesten zoals Herman Verbruggen (a.k.a. Markske uit F.C. De Kampioenen), Geena Lisa, ... doen nu al mee!


Ontvang een gepersonaliseerde videoboodschap van jouw favoriete artiest of doe er één cadeau

 

"De hele eventsector zit op 'slot' en krijgt rake klappen door de coronacrisis. Steunmaatregelen vanuit de overheid zijn er niet of nauwelijks en morgen weer concerten en events organiseren zit er ook niet in. We zijn een creatieve branche die bruist van de ideeën en onze vakverenigingen timmeren zowel in Nederland als België hard aan de weg", vertelt Kevin Van der Straeten van eventplanner.nl, initiatiefnemer van Artists for Events. "Presentatoren, acteurs, zangers, muzikanten of dj’s zijn het boegbeeld van onze sector. Ze staan vaak centraal op het podium en alle ogen zijn op hen gericht. Achter hen staat echter een hele industrie die het podium bouwt, zorgt voor het licht- en geluid, het evenement organiseert, een fantastische locatie ter beschikking stelt enzovoort." 

 


Steun de eventsector

"Met deze actie steunen we de artiesten en de eventbedrijven. Het aangerekende bedrag vergoedt de artiest voor zijn werk en steunt het goede doel in de eventsector dat hij zelf kiest. Een klein deel dekt de transactie- en campagnekosten. We zijn realistisch, ... met deze actie op zich gaan we natuurlijk niet de hele eventsector te redden. Wij geloven er wel in dat alle beetjes helpen. Door deze actie te steunen komt de eventsector ook op een positieve manier in de aandacht. En dat is nodig om de beleidmakers te doen beseffen dat we als maatschappij ook in de toekomst nog prachtige evenementen en artiesten nodig hebben!"

 


Zo werkt het praktisch

Op de campagnewebsite www.eventplanner.nl/artistsforevents/ kies je een artiest uit die een persoonlijke boodschap voor je maakt. Je ontdekt welk goed doel de artiest steunt en je bestelt je videoboodschap eenvoudig online. Je ontvangt hem daarna in je mailbox. 


De komende dagen voegen we nog meer nu al bevestigde namen aan de lijst toe. Tegelijkertijd doen we een warme oproep aan artiesten die we nog niet hebben kunnen bereiken om nog aan te sluiten. #samensterkHoe kun jij helpen?

Deel de campagnewebsite www.eventplanner.nl/artistsforevents/ via social media en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut mee moeten doen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Advertenties