eventplanner.be /.nl awards 2020? Waarom dat net nu meer dan ooit belangrijk is!

eventplanner.be /.nl awards 2020? Waarom dat net nu meer dan ooit belangrijk is!

We hebben lang nagedacht of we de editie 2020 van het Certificate of Excellence zouden laten doorgaan of niet. Maar meer dan ooit is het belangrijk om onze sector positief op de kaart te zetten en het belang van eventmarketing te onderstrepen. 

 

"De eventsector is op slot" lees je de laatste twee maanden vaak in de media. De harde realiteit van de coronacrisis valt niet te ontkennen, maar daarnaast zijn er ontelbaar veel eventbedrijven die out of the box met hun klanten meedenken en met creatieve oplossingen komen, zoals events online hosten. We zien ook eventbedrijven die zichzelf heruitvinden, die in andere sectoren bijspringen en positieve initiatieven opzetten.

 

We gaan, samen met onze partners, editie 2020 aangrijpen om deze boodschappen extra in de verf te zetten. Zo onderstrepen we dat eventbedrijven, -locaties en organisatoren een belangrijk onderdeel zijn en moeten blijven van het economische en sociale weefsel in België en Nederland. 

 


Zo werkt het eventplanner.nl Certificate of Excellence

Mocht je het Certificate of Excellence nog niet kennen, we leggen het kort even uit. Elk jaar belonen we de meest gewaardeerde eventbedrijven met een officieel 'Certificate of Excellence' op basis van ons uniek en veilig review systeem. Alle eventbedrijven en -locaties op onze website, dat zijn er bijna 9.000, komen in aanmerking voor het certificaat.

 


Wat levert het eventbedrijven op? En hoe krijg ik dat certificaat aan mijn muur?

Wat levert het je als eventbedrijf op? Aandacht! Veel aandacht en vertrouwen! En zoals je weet, aandacht leidt tot extra leads, die zeer welkom zijn, zeker in het post-coronatijdperk. Het is dus niet alleen een beloning voor je harde werk, het is vooral een extra reden waarom organisatoren in de toekomst voor jou als leverancier moeten kiezen.

 

Om het certificaat in de wacht te slepen, moet je voor eind september minstens 10 reviews (waarvan tenminste 5 in de afgelopen 12 maanden) in de wacht slepen op je bedrijfspagina. Jouw klanten bepalen dus wie zo'n certificaat verdient. Wanneer je gemiddelde score ook meer dan 90% bedraagt, mag je dit gegeerd certificaat op je 'trophy wall' hangen. De voorwaarden lees je hier nog eens na

 

 


Zo ondersteun je als opdrachtgever je eventleveranciers

Als opdrachtgever is het nu belangrijker dan ooit je eventleveranciers een hart onder de riem te steken voor hun harde werk. Die stevige duw geef je hen door een wervende review te schrijven. Je krijgt hiervoor zelf ook een beloning: 50 punten per review en met 1.000 punten krijg je een jaar lang een gratis eventplanner.nl .PRO membership.

 

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties