header

Ticketing

Zoek je 'ticketing'? Op eventplanner.nl vind je eventleveranciers die ticketing aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Ticketing

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.55/10. Gebaseerd op 63 reviews over bedrijven in de categorie 'ticketing'.
 • Eventix

  Top

  Goede service!

  Tesse Kets - 16/01/2020

 • Eventix

  Goed en snel

  Top! Het bestellen ging goed en vooral belangrijk snel! Tickets in m'n email. Perfect

  Joyce van Egmond - 14/01/2020

 • Eventix

  Werkt ideaal

  Makkelijk kaartjes kopen, duidelijk overzicht en als je niet meer kan veilig verkopen via Ticketswap.

  Luca Kleingeld - 09/01/2020

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Super Service

  Per abuis had ik de verkeerde kaarten voor een meerdaags evenement gekocht. Was toch even 54 euro. De vereniging die het organiseerde vertelde me dat er niets aan te doen was. De kaarten maar te verkopen. Even een mail naar go-tickets en het verhaal uitgelegd. En kreeg gelijk een mail retour met het antwoord dat de tickets werden gedeactiveerd en het geld terug gestort. Dat noem ik service, oftewel SUPER BEDRIJF een 10 + van mij.

  Monique Braam - Doterra essentiële oliën - 03/01/2020

Ticketing

Op zoek naar 'ticketing'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Ticketing: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor ticketing op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als ticketing, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar ticketing.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!