header

Galabal

Op zoek naar 'galabal'? Op onze website vind je eventleveranciers die galabal aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 53 reviews over bedrijven in de categorie 'galabal'.
 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  fuif

  Een geweldige fuif kunnen organiseren zonder incidenten dankzij key4ce. Professioneel en aangenaam om mee samen te werken. top!

  Week Tomas - Hoedjes Pegasus - 20/03/2019

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  de perfecte security

  top firma om mee samen te werken. allemaal top security agenten.
  een droom om key4ce als bewakingsfirma te hebben op een fuif

  laurens vanackere - klj Meulebeke - 16/03/2019

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Security evenement Chiro Sellewie

  Heel tevreden over de mannen van de security. Ik heb me gedurende de avond heel veilig gevoeld. Wanneer er een conflict ontstond waren ze er onmiddellijk bij om de situatie te neutraliseren. Heel goede communicatie. Bedankt!

  Ruth Coucke - Chiro Sellewie - 13/03/2019

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Toezicht fuif

  Toezicht door Key4ce op onze fuif van 700 man. De bewakingsagenten waren mooi op tijd en hebben alles in goede banen geleid. Zeer vriendelijk en correct. Ook de administratie vooraf is telkens in orde.

  Niels Vandenberghe - 12/03/2019

Galabal

Op zoek naar 'galabal'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Galabal: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van galabal op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als galabal, galabals, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar galabal.

Tags: galabals, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!