Vergaderruimte

Zoek je 'vergaderruimte'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die vergaderruimte aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Vergaderruimte

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderruimte'.
 • De Verzameling

  De Verzameling

  Alles tot in de puntjes verzorgd!

  De Verzameling is een prachtige en rustgevende locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten met kleine tot middelgrote groepen, alles is tot in de puntjes verzorgd daar kan menig andere vergaderlocatie een voorbeeld aan nemen. Het diner dat op verzoek bereid kan worden was heerlijk! Bedankt voor de goede zorgen Marie-Jose en Jan van Hekke

  H. de Wit - Onze Huisartsen - 18/09/2018

 • Opera Ballet Vlaanderen

  Opera Ballet Vlaanderen

  Natuurpunt in de opera: een beklijvende ervaring

  Natuurpunt had het geluk om haar algemene vergadering te mogen houden in de salons van de Gentse opera. Een toplocatie: adembenemend mooie zalen en perfect bereikbaar. En dan het personeel: vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Een plezierige en beklijvende ervaring. Ziehier een link naar de fotoreportage: https://photos.app.goo.gl/j9VKsIvTJ4HWeVOa2

  Frank Maes - Natuurpunt - 23/04/2018

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Mooie locatie

  Onze directeuren / gasten waren zeer tevreden over deze accommodatie. In aanloop naar onze meeting werd er ook goed mee gedacht over de invulling qua catering en indeling van de ruimte. Bedankt.

  Cindy Putman - BMD advies - 19/10/2017

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Waardering!

  Zowel de bij de zondagmiddagconcerten als bij een recente lustrumviering heb ik, en velen met mij, de 'Verzameling' ervaren als een toegedane, gastvrije en stijlvolle instelling met goede muziek en catering en met een persoonlijke en hartelijke inzet van de leiding

  Hans Stevens - Velpse Bridge Club - 18/10/2017

Vergaderruimte

Op zoek naar 'vergaderruimte'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Vergaderruimte: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor vergaderruimte op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als vergaderruimte, vergaderruimtes, vergaderruimten, vergaderingruimte, inspirerende vergaderruimte, creatieve vergaderruimte, discrete vergaderruimte, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar vergaderruimte.

Tags: vergaderruimtes, vergaderruimten, vergaderingruimte, inspirerende vergaderruimte, creatieve vergaderruimte, discrete vergaderruimte, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!