Vergaderlocatie Huren In Antwerpen

Stop met zoeken om een vergaderlocatie in Antwerpen te huren. Hier vind je leveranciers die een vergaderlocatie in Antwerpen verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 41 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderlocatie huren in Antwerpen'.
 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Onze Jobbeurs Antwerpen is altijd een succes via BluePoint!

  Wij organiseren sinds 3 jaar onze jaarlijkse jobbeurs in BluePoint, en sinds die eerste samenwerking is ons event enkel maar gegroeid. Het aangename aan werken met BluePoint is dat zij meegroeien met je event, en dus ook meegroeien met de vraag, de faciliteiten en praktische zaken, een kwaliteit die ons erg aanspreekt en motiveert om elk jaar beter te gaan doen. De functionaliteit van de zalen, de vlekkeloze eenvoud in voorbereiding en uiteraard het professionele contact (met bijzondere dank aan Elke & Steven) geven ons echt het gevoel dat we een vlotter en minder belastend parcours afleggen in de race naar het event toe, en dat geeft vertrouwen. Zonder twijfel elk jaar opnieuw onze voorkeurspartner bij dergelijke events in het Antwerpse!

  Maikel Van Geert - Jobat Media - 11/10/2018

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Happy client

  The Blue Point's services & venue met our expectations. Our client was a happy one and therefore we, as an agency, too.

  Camille Blairon - DDMC - 08/10/2018

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Smart Production Day : Top event

  Een top event dankzij de zeer aangename en professionele samenwerking. De zaal was prima in orde, gastvrije ontvangst en de catering was heel lekker. Onze deelnemers waren meer dan tevreden!
  TOP !!!!

  Quenis Gino - Lean Lead - 02/10/2018

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Geslaagd event

  Vanaf de aanvraag tot en met de facturatie verliep alles efficiënt. Elke en haar team staan voor je klaar en op de dag van het event zelf verliep alles heel vlot. Het personeel was vriendelijk, effciënt en flexibel. En vooral het overdekte terras viel erg in de smaak. Een aanrader!

  Nancy De Vleeschouwer - Brouwerijen Alken-Maes - 02/10/2018

Vergaderlocatie Huren In Antwerpen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Antwerpen? eventplanner.nl helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je razendsnel een vergaderlocatie in Antwerpen. Er is een overvloed aan keuze, dat is duidelijk. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Vergaderlocatie in Antwerpen huren - maak je keuze

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderlocatie in Antwerpen. Nu niet meer. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van iedereen die een vergaderlocatie in Antwerpen aanbiedt. Voor 'vergaderlocatie in Antwerpen' hebben we momenteel opties.

Vergaderlocatie in Antwerpen, vergaderlocatie antwerpen, ... wat je ook zoekt, je kan steeds bij eventplanner.nl terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie een fluitje van een cent.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenzaal in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderlocatie in Antwerpen in de kijker.

Tags: vergaderlocatie antwerpen, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!