Vergaderzaal Huren In Antwerpen

Stop met zoeken om een vergaderzaal in Antwerpen te huren. Op onze website vind je leveranciers die een vergaderzaal in Antwerpen verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 36 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzaal huren in Antwerpen'.
 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Super ervaring

  Van het begin af aan staat Elke en haar collega's je bij met raad en daad. Ze helpen je meedenken wat er voor jou event belangrijk zou zijn. De offerte en factuur zijn dan ook heel helder en transparant opgesteld. Zelfs op de dag zelf last-minute verandering doen is voor hen geen enkel probleem. Ik doe zeker nog meer beroep op BluePoint voor onze evenement. En zeker en vast een aanrader bij mooi weer kan je genieten op hun dakterras.
  Bedankt Elke voor de goede zorgen!

  Laure Bultinck - Vereniging Vlaamse Reisbureaus - 29/06/2018

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Tevreden klanten

  Vlamingen en Nederlanders die elkaar ontmoeten om zaken te doen of ten minste te leren hoe die te doen, dat was de doelstelling. Wij kozen voor deze activiteit Bluepoint Antwerpen. Dat bleek de juiste keuze te zijn: niet alleen waren de ruimtes de juiste, ook het team van Bluepoint dat ons ontving was uit het goed hout gesneden. van bij de aanvang dachten zij met ons mee en alles verliep vlotjes. Er werd soepel omgesprongen met vragen of noden die tijdens de dag opdoken. Wij hadden 200 tevereden klanten in de zaal, mede dankzij Bluepoint.

  Dirk Verlee - Flanders Investment & Trade - 04/06/2018

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Duidelijk, meedenkend en flexibel

  In samenwerking met BluePoint organiseerde ik een publiek event en workshop. Tijdens het voorbereidende traject en offertefase was het steeds duidelijk wat de mogelijkheden waren, en op welke manier er invulling gegeven kon worden aan de vraag. Het BluePoint team stelde zich enorm flexibel op, en sloeg er in dit in een zeer heldere offerte om te zetten. De locatie zelf is prima omdat het net buiten de stad ligt, zeer rustig en groene omgeving. Hierdoor is het een klein beetje moeilijker om er met het openbaar vervoer te geraken, maar zo lang iedereen op de hoogte is van de mogelijkheden vormde dat eigenlijk geen probleem.

  Dries De Roeck - Studio Dott - 14/05/2018

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Vlotte samenwerking tussen 'Blue Point' en 'Keep in Touch'

  Top locatie met heel wat faciliteiten met name : bereikbaarheid, parking, technische ondersteuning, ...
  Een heel vlotte en aangename samenwerking
  Alles was op tijd klaar (opstelling zaal, catering) en dit alles met een vriendelijk personeel
  Bernard Eeman - Keep in Touch - Event agency

  Bernard Eeman - Keep in Touch - 20/04/2018

Vergaderzaal Huren In Antwerpen

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Antwerpen? eventplanner.nl heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je direct een vergaderzaal in Antwerpen. Er is een overvloed aan keuze, dat is duidelijk. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Vergaderzaal in Antwerpen huren - maak je keuze

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Antwerpen. Nu is er een betere oplossing. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van iedereen die een vergaderzaal in Antwerpen aanbiedt. Voor 'vergaderzaal in Antwerpen' hebben we momenteel mogelijkheden.

Vergaderzaal in Antwerpen, vergaderzaal antwerpen, vergaderzalen antwerpen, vergaderen in antwerpen, vergaderen antwerpen, meetingzalen antwerpen, vergaderzalen omgeving antwerpen, vergaderzalen in antwerpen, ... wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.nl terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in Antwerpen in de kijker.

Tags: vergaderzaal antwerpen, vergaderzalen antwerpen, vergaderen in antwerpen, vergaderen antwerpen, meetingzalen antwerpen, vergaderzalen omgeving antwerpen, vergaderzalen in antwerpen, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!