Cocktailbar

Zoek je 'cocktailbar'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die cocktailbar aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Cocktailbar

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 42 reviews over bedrijven in de categorie 'cocktailbar'.
 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Informatief én lekker!

  Echt een toffe en leerrijke workshop. De mocktail met frambozen is echt heerlijk en zal ik thuis zeker nog trachten om te voorschijn te toveren.

  Marijn Wambacq - 3wplus - 27/02/2018

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Voor herhaling vatbaar!

  Peter maakt verrassend lekkere, kleurrijke, mooi ogende en fris ruikende cocktails en mocktails. Hij brengt het ook ongedwongen en met volle overgave. Ideaal voor een geslaagd event, receptie... Onze gasten genoten er in ieder geval met volle teugen van. Een aanrader!

  Dave Delvoye - Kuurne - Brussel - Kuurne - 27/02/2018

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Super toffe & professionele cocktailworkshop

  Samenwerken met Peter van Grunewald is kiezen voor zekerheid ... voor positieve commentaren van je deelnemers. De deelnemers waren zeer enthousiast over de aanpak: er werd bijgeleerd, geproefd en ook de competitiebeestjes konden zich uitleven in de 'cocktailwedstrijd'. Als organisator samenwerken met Peter is ook tof: vlotte reactie op mails, duidelijke afspraken, ...

  Heidi Logghe - Voka - 02/10/2017

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  30 jaar bestaan LDC Elfdorpen - OCMW Deinze

  De samenwerking met Grunewald bar van eerste gesprek, ontmoeting, voorbereiding en uiteindelijke actie verliepen zeer vlot. Het aanbod van de mocktails werd enorm gesmaakt, dit zowel tijdens de workshops als tijdens de receptie. Een topper die mee het feest tot een succes maakte! Absoluut een aanrader! Bedankt Peter voor de aangename samenwerking!

  Eva D'haene - OCMW Deinze Projectcoördinator site ELFDORPEN - 29/09/2017

Cocktailbar

Op zoek naar 'cocktailbar'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Cocktailbar: alles op één website

Wij hebben alle info over cocktailbar in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als cocktailbar, mobiele cocktailbar, cocktailbar huren, verhuur cocktailbar, cocktailbar verhuur, cocktailbar op locatie, cocktailbar thuis, tropische cocktailbar, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar cocktailbar.

Tags: mobiele cocktailbar, cocktailbar huren, verhuur cocktailbar, cocktailbar verhuur, cocktailbar op locatie, cocktailbar thuis, tropische cocktailbar, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!