Hoe krijg ik meer reviews over mijn eventbedrijf of locatie?

Reviews worden steeds belangrijker, ook in de eventsector. Reviews zorgen ervoor dat prospecten sneller voor jouw bedrijf kiezen en dat je hoger in de zoekresultaten komt te staan. eventplanner.nl helpt je op weg bij het verzamelen van betrouwbare reviews.

 

Het is belangrijk om kort nadat je voor een klant een evenement verzorgde een review te vragen. Hoe sneller je dit doet, hoe groter de kans dat deze je met een mooie review zal belonen. Je kan je klanten bijvoorbeeld een bedank mail schrijven met daarin een link naar je bedrijfspagina op eventplanner.nl en de vraag of ze je willen helpen met het schrijven van een eerlijke review. Je zult zien dat de meeste van je klanten dat met heel veel plezier willen doen.

 

LET OP! Reviews verzamelen doe je best via een e-mail die je zelf stuurt. Je klant herkent jouw e-mailadres immers meteen. Hij zal sneller geneigd zijn om ermee aan de slag te gaan dan wanneer de uitnodigingsmodule van eventplanner.nl de afzender is. De uitnodigingsmodule vormt dan weer een prima alternatief als je tijd wilt besparen.

 

Om je op weg te helpen bij het verzamelen van die reviews, hebben we enkele handige tools voor jou gebouwd:

  • Review widget: onze handige review widget plaats je makkelijk op je eigen website. Hij nodigt uit om een review te plaatsen en overtuigt ook de bezoekers van jouw website om voor jouw bedrijf te kiezen.
  • Poster: via je account kan je ook een gepersonaliseerde review poster downloaden die je op jouw eventlocatie of bedrijf kan ophangen. Als jij toont dat je openstaat voor eerlijke feedback zullen ook je klanten sneller vertrouwen krijgen.
  • Maatoplossingen: wil je het nog een niveau hoger tillen? Wat dacht je van een iPad met review app die je aan de receptie van jouw bedrijf legt? Of wil je via onze API automatisch een review uitnodiging sturen voor elke opdracht die je hebt afgewerkt? Contacteer ons voor meer informatie over deze uitgebreide mogelijkheden.

Lees ook

  1. Hoe plaats ik een review?
  2. Hoe upgrade ik mijn gratis bedrijfspagina?
  3. Zijn de reviews op eventplanner.be /.nl betrouwbaar?
  4. Hoe plaats ik de review widget op mijn eigen website?
  5. Hoe download ik de review poster?
  6. Hoe deel ik een review op social media?
  7. Wat is het eventplanner.be /.nl 'Certificate of Excellence'?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief