Voor uw firma is het steeds een uitdaging om tijdens de jaarlijkse vakbeurs mooi en origineel in beeld te komen. Hoe moet onze stand eruit zien? Vallen onze producten genoeg op? Is dit alles budgettair nog wel haalbaar? ...

 

Op deze vragen geven wij graag een antwoord! MTS event support heeft gedurende een aantal jaren bewust onder de radar verschillende projecten van diverse klanten begeleid, van pril idee tot en met bouw en afbraak. Ontzorgen was daarbij en is nog steeds de rode draad doorheen onze organisatie maar graag steeds in overleg met de klant!

 

Tom Mertens treed vanaf vandaag uit de schaduw. Graag willen wij meedenken om zo uw beursstand een uniek, origineel en karakter te geven die op elke beursvloer tot zijn recht komt. Binnen het gewenst budget blijven is voor ons een zéér voornaam aandachtspunt en wordt nauwkeurig afgetoetst gedurende het gehele traject van een samenwerking.

 


 

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie, indien gewenst zitten we morgen al rond de tafel om uw vragen te beantwoorden!

 

 

Reviews over MST Event Support

Er zijn (nog) geen reviews over MST Event Support. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten MST Event Support

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Belgium
Activiteiten:
Decoratie evenementen | Standenbouw
Trefwoorden:
standbouw | deco