Musication

Musication

  • Kerkveldweg 63, 9320 Nieuwerkerken, België

Musication is gespecialiseerd in (internationale corporate) events. Met meer dan 30 jaar ervaring als resident in o.a. de belangrijkste discotheken van België, en meer dan 3.000 unieke party’s op de teller, en een muziekbibliotheek die 100 jaar muziekgeschiedenis bevat, zijn wij gespecialiseerd in het anticiperen. We passen ons aan aan de locatie, het thema, het draaiboek, het publiek, en uiteraard uw wensen, om tot een uitmuntend resultaat te komen, waar uw gasten nog lang leuke herinneringen zullen over ophalen. Van zodra muziek vooru belangrijk wordt, kiest u Musication. Passie, professionalisme, betrokkenheid en ervaring maken het verschil.

 

Wie

De nieuwe genera-e DJ’s in de 21e eeuw zijn artiesten, veelal gespecialiseerd in één bepaalde muziekstijl. Zij zijn er vaak rotsvast van overtuigd dat het publiek zich dient aan te passen aan hun muzikale voorkeur.


Walter Sibret, een professionele ‘old skool’ DJ sinds 1986, merkte op dat evenementen meer dan ooit nood hebben aan een DJ die hun project ten volle kan ondersteunen en zich kan aanpassen aan de wensen en/of verwach-ngen van het publiek. Musication was geboren.


De muzikale kennis van Musication bevat meer dan een eeuw muziek in alle mogelijke verschillende stijlen. Dus, wat er ook gebeurt, Musication past zich onmiddellijk aan aan de situatie. Musication heef ondertussen meer dan 3.000 succesvolle party’s afgewerkt in heel Europa; voor een grote diversiteit van gasten. Daarnaast kennen we een heel netwerk van DJ’s en Artiesten, Als wij het niet kunnen, is er zeker iemand die dat wel kan!!

 

Wat

Musication geef muzikaal advies. Musication selecteert toepasselijke muziek voor uw events, gala’s, show’s enz. Musication helpt u, de event organisator, om uw unieke verhaal te vertellen, de gewenste sfeer maximaal te ondersteunen, en vooral een blijvende ervaring voor uw deelnemers te creëren. Uiteraard staan wij ook ter beschikking voor particuliere feesten.

 

Wij geloven dat muziek een belangrijke rol speelt in het (onderbewuste) gevoel van uw deelnemers. De met zorg geselecteerde muziek kan dit gevoel onmiddellijk versterken. Het is daarom dat u van bij de start van uw event de nodige aandacht aan muziek dient te schenken, en niet, zoals vaak het geval is, slechts tegen het einde aan.

 

Wij houden rekening met de locatie, de settlng, de decoratie, de verhaallijn met zijn verschillende hoofdstukken, andere artiesten, het thema, het gewenste gevoel, het beoogde doel, en bouwen de muziek op zodat ze perfect aansluit bij het moment. Daarnaast stelt Musication uw event veilig. Stel dat een artiest niet komt opdagen, dan kan Musication dit probleemloos opvangen. We kunnen u daarom adviseren om Musication te boeken van bij de start van uw event. Het geef u een comfortabel en verzekerd gevoel dat Musication er is om uw muzikale problemen weg te werken.

 

We kunnen ook een aantal zaken voorbereiden in onze studio. Dit gebeurt vooral voor specifieke thema’s, presentaties, seminars, product launches, (mode)shows en gala’s.

 

U kan op Musica-on rekenen als muzikale director. Intro’s, Outro’s, Wandel muziekjes voor winnaars op weg naar het podium... We hebben het allemaal.

 

En uiteraard vette dynamische All-Round party’s, voor jong en oud, ons handelsmerk.

Reviews over Musication

Er zijn (nog) geen reviews over Musication. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Musication

Muziekgenre DJ

Trouwfeest 

All-around 

TOP / POP 

Dance 

Disco / Groove 

Hip Hop / Rap 

R&B 

Techno / Trance / House 

Rock 

Activiteiten Musication

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Oost-Vlaanderen | Belgium
Activiteiten:
DJ - diskjockeys
Trefwoorden:
dj | discjockey | dj bedrijfsfeest | deejay | party dj | club dj | dj event | ambiance dj | dj gala | disco | muziek | dance dj | dj eighties