Casco Amsterdam

Casco Amsterdam

cas·co (het; o; meervoud: casco's)

Alleen de dragende constructie van een gebouw. Ook wel schil genoemd. Bestaat uit fundering, kale vloeren, dragende wanden en dak.

 

Casco is in feite niet meer dan een plek. Een lege ruimte van meer dan tienduizend kubieke meters. Met de uitstekende basisfaciliteiten, de neutrale uitstraling en de kolomloze ruimte nodigen de gebruiker uit om Casco compleet naar zijn hand. Het  is een plek met vele en grootse mogelijkheden voor het organiseren van een uniek evenement.

 

Casco Amsterdam is een evenementenlocatie aan de Asterweg in Amsterdam-Noord, midden in de Buiksloterham: een gebied in volle bloei waar het rafelige, industriële karakter nog voelbaar is. En dat op nog geen vijf minuten fietsen van de pont! 

 

De grote zaal, een studioruimte van 1200 m2, wordt leeg (casco) verhuurd en is daarmee in staat te transformeren naar elke gewenste vorm. Het aansluitende café is de entree van het gebouw en heeft zijn eigen sfeer en inrichting.

 

Daarmee is Casco uitermate geschikt voor (middel)grote indoor evenementen als beurzen, congressen en seminars, bedrijfsfeesten of grote diners. Ook biedt Casco ruimte aan culturele evenementen als voorstellingen en grote exposities. Met de zwarte gordijnen rondom, grote productionele mogelijkheden en de perfecte akoestiek is het een perfect casco voor elke gewenste activiteit. 

 

Het café is naast ontvangstruimte ook zeer geschikt voor kleine evenementen. U kunt er met alle gemak uw borrel, presentatie, diner of (bedrijfs)feestje organiseren. Casco beschikt ook over een vergaderzaal, een kleine studio, productiekantoren en kleedkamers. 

 

Wij staan in alles wat wij doen voor flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit. Wij proberen u op zo’n manier van dienst te zijn dat niets u in de weg staat om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Reviews over Casco Amsterdam

Er zijn (nog) geen reviews over Casco Amsterdam. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Casco Amsterdam

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 2500 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
vrij van catering 
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten