Streets of the World

Streets of the World

Onder de rook van Amsterdam ligt op het Hembrugterrein een prachtige industriële eventlocatie met een bijzondere foto expositie; Streets of the World. Verbind de sterke thema’s van deze expositie aan uw corporate identity en verras uw klant of werknemer op deze unieke locatie met een inspirerend verhaal.

 

Jeroen Swolfs, fotograaf en creative director Streets of the World:

"De afgelopen 7 jaar reisde ik naar álle landen ter wereld om het straatleven te fotograferen. Ik maakte juist een positief verhaal over gelijkheid, verbinding en overeenkomsten in alle culturen van die wereld. Wat ooit een droom en een missie was, is een uniek avontuur geworden dat evenzeer gaat over betrokkenheid met de samenleving als over gewaagd ondernemerschap en storytelling."

 

 

Mogelijkheden lezing Jeroen Swolfs
Jeroen neemt u mee op een letterlijke wereldreis met daarin alle aspecten die een wereldreis precies maken tot wat het moet zijn: een grandioos avontuur. Reis met hem mee naar de onbekende bounty eilanden in de Pacific waar zeker niet alles pluis is, via de chaos van de grootste steden die de wereld kent, naar bloedstollen- de gebeurtenissen in oorlogsgebieden zoals Somalië en Afghanistan. In al zijn verhalen, ondersteund door beeld, vindt u herkenbare thema’s welke ook voor u en uw bedrijf van toepassing zijn.

 

Het Hembrugterrein 

Het Hembrugterrein was ruim een eeuw lang een domein van Defensie. Na jaren leegstand is er een nieuw tijdperk aangebroken voor dit bijzondere gebied. Diverse jonge bedrijven nemen hun intrek in deze historische gebouwen. Eén van deze gebouwen is het oude artillerie magazijn ‘de Doodt’, vernoemd naar de oude beheerder van dat pand. Streets of the World Photo Museum heeft dit pand in juni 2017 weer tot leven gebracht.

 

Magazijn 'de Doodt'

Met een diversiteit van vier verschillende ruimtes verdeeld over drie verdiepingen is de locatie geschikt voor zowel grote- als kleine evenementen.

In het oude magazijn smelten moderniteit en verleden moeiteloos samen tot één geheel. Het hoge plafond en het rauwe, industriële karakter van het pand en een decor van kleurrijke foto’s maken het fotomuseum tot een veel- zijdige locatie.

Reviews over Streets of the World

Er zijn (nog) geen reviews over Streets of the World. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Streets of the World

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 1000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
water 
Catering locatie
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie