Huis Happaert

Huis Happaert

  • Happaertstraat 25, 2000 Antwerpen, België

"Een verborgen parel in het hartje van Antwerpen"

 

Beleef het Huis Happaert

Vertoeven in het Huis Happaert is een échte beleving. Het is uitzonderlijk dat een dergelijk prachtig cultuur historisch monument open staat voor het organiseren van meetings, evenementen, zoals recepties, diners, incentives, in company trainingen en meerdaagse met familie of vrienden. Hoewel het hele pand “grandeur” uitstraalt, is het huis ook erg verwelkomend. Even wandelen in de tuin, lunchen aan de keukentafel, napraten aan de open haard.... Het is alsof je thuis bent en dat willen we graag zo houden als unieke beleving voor elke gast in het huis. 

 

Overnachten in Het Huis Happaert

Het Huis Happaert beschikt over zes prachtige en unieke slaapkamers. Wens je een activiteit te combineren met een overnachting, dan ben je in het Huis Happaert écht op een unieke plaats terecht gekomen. De luxueuze verfijning en comfort van de kamers en de rust die er is, zelfs midden in de Stad Antwerpen, maken dat je hier echt tot rust kan komen.

 

Ontmoeten in het Huis Happaert

Op het gelijkvloers zijn er drie zalen die multi functioneel ingericht zijn. Alle moderne apparatuur en WIFI zijn aanwezig. Het Huis Happaert telt talloze plekjes waar je even rustig kan samen zitten. In de grote groene binnentuin kan je even van het zonnetje genieten of een wandeling maken.

 

Wil je het Huis Happaert bezoeken, schrijf je dan in voor een van onze open activiteiten of bel om af te spreken voor een persoonlijk bezoek. We heten je graag welkom om deze bijzondere plaats te ontdekken en te beleven.

1 review over Huis Happaert

  • Een pareltje in Antwerpen

    Voor mij is Huis Happaert een locatie die én stijlvol én gezellig is. Waar je kan focussen in een oase van rust, waar mijn creativiteit wordt ondersteund, waar ik warm word ontvangen. Of het nu in groep is of voor individuele contacten, het kan er allemaal. In't kort... ik kom er gewoon graag!

    - Digital Detox Academy ()

Kenmerken Huis Happaert

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 120 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
parking - gratis 
Omgeving
stad (centrum) 
Catering locatie
vrij van catering 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten Huis Happaert

Activiteitsregio's:
Antwerpen
Activiteiten:
Vergaderzaal huren | Feestzaal huren | Hotels | Kasteel | Trouwlocaties
Trefwoorden:
feestzaal antwerpen | vergaderzaal antwerpen | vergaderlocatie antwerpen | trouwlocatie antwerpen