SugarCity Events

SugarCity Events

  • Kristalpromenade 7, 1165 PD Halfweg, Nederland

Maak kennis met SugarCity Events in Halfweg. Industrieel en rauw zoals de oude Suikerfabriek uit 1863 maar met de modernste faciliteiten en internationale allure. Kenmerkend voor SugarCity zijn de hoge ruimtes, de verdiepingen, de indrukwekkende atriums, de autolift en de originele industriële details.

 

Met ruim 10.000 vierkante meter aan evenementruimte is de veelzijdigheid groot. Daarnaast zijn de diverse eventlocaties, waaronder de Middenfabriek (3525 m²), de Pulppersloods (1000 m²) en de Binnenstraat (900 m²), zowel los als gecombineerd te gebruiken en daarom perfect voor grote en kleine evenementen.

 

SugarCity heeft een goede bereikbaarheid. Zo liggen Amsterdam en Haarlem slechts op tien minuten rijden, Schiphol op 15 autominuten en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein. Ook met het openbaarvervoer is SugarCity goed te bereiken, zo liggen het NS-station en busstation letterlijk voor de deur. Hierdoor is SugarCity ook voor internationale events en beurzen de geschikte locatie.

 

Deze locatie blijft verrassen, van groots en indrukwekkend tot klein en intiem.

Reviews over SugarCity Events

Er zijn (nog) geen reviews over SugarCity Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken SugarCity Events

Wifi
gratis 
betalend 
Aantal personen
2 - 10000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
Omgeving
vlakbij snelweg 
water 
Catering locatie
vrij van catering 
Faciliteiten