Ijsselhallen Zwolle

Ijsselhallen Zwolle

  • Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle, Nederland
  • vergunning (09/02/2017)

HANDELSGEEST IN DE HANZESTAD

IJsselhallen Zwolle mag gerust een locatie met unieke allure worden genoemd. Dat is natuurlijk te danken aan de grootte en de flexibiliteit, maar de ligging speelt ook een belangrijke rol. Het karakteristieke centrum van Hanzestad Zwolle ligt op loopafstand en dat maakt deze beurzen- en evenementenlocatie bijzonder aantrekkelijk. De ligging ten opzichte van Noord- en Midden-Nederland en de nabijheid van de Duitse grens heeft al veel evenementen laten groeien.

 

Indrukwekkend veelzijdig

In de loop der tijd heeft IJsselhallen Zwolle al heel wat gasten mogen verwelkomen en altijd weer zijn deze gasten onder de indruk van de evenementen van de locatie. De vier hallen en twee zalen zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen: beurzen, congressen, grote productpresentaties, bedrijfsfeesten, concerten en natuurlijk alle denkbare combinaties van evenementen. Qua inrichting is IJsselhallen Zwolle prettig neutraal, waardoor styling en lichteffecten maximaal tot hun recht komen. Verder bieden het sfeervolle restaurant en de mooie bar smaakvolle rustpunten tijdens elk evenement.

 

Groots in vierkante meters, groots in bereik

De verschillende ruimtes van IJsselhallen Zwolle zijn onderling goed te combineren; in totaal telt de locatie ruim 20.000 vierkante meter en daarmee is het de grootste beurzen- en evenementenlocatie in Noordoost-Nederland. Vanwege de ligging heeft de locatie een groot bereik: binnen een straal van 60 kilometer wonen maar liefst zo’n 2,5 miljoen mensen en de Duitse grens ligt op steenworp afstand. De medewerkers van IJsselhallen Zwolle hebben veel kennis over de regio; handig als u een evenement wilt combineren met andere activiteiten.

 

Over Libéma

IJsselhallen Zwolle is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!

 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Ijsselhallen Zwolle

Er zijn (nog) geen reviews over Ijsselhallen Zwolle. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Ijsselhallen Zwolle

Wifi

betalend 

Aantal personen

100 - 10000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten