LaRiva events

  • Londenstraat 52, 2000 Antwerpen, België

LaRiva is gesitueerd op het hippe 'Eilandje' te Antwerpen, vlak aan de jachthaven wat een perfect scenario biedt voor eventuele huwelijksfoto's. Het historische gebouw was oorspronkelijk een schuilplaats voor werklieden, maar werd enkele jaren geleden prachtig gerenoveerd en met veel liefde geherwaardeerd. LaRiva bestaat uit 4 delen, nl. een gelijkvloers, mezzanine en lounge op de eerste verdieping en tenslotte een terras dat zowel in zomer als winter kan gebruikt worden.

U kan bij LaRiva terecht voor feesten en diners vanaf 50 tot 250 personen aan tafel en 750 gasten staand. LaRiva kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor seminaries, jubilea, trouw-, personeels- en familiefeesten, modeshows, productvoorstellingen, exposities en nog heel veel meer. Indien u wenst kunnen wij u met raad en daad bijstaan voor het organiseren van uw exclusief evenement of uniek feest!


De chef Sven Thomaere biedt talloze mogelijkheden die voorgesteld worden in onze brochure. Graag tijd voor u vrij zodat het gehele event of feest totaal gepersonaliseerd wordt naargelang uw wensen en onze capaciteiten.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

Reviews over LaRiva events

Er zijn (nog) geen reviews over LaRiva events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken LaRiva events

Wifi
 
Aantal personen
50 - 750 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten