Traiteur Magnus

Traiteur Magnus

  • Prins Albertlei 17, 2600 Antwerpen, België

Reeds vele jaren is Salons Magnus een bekend adres voor stijl en perfectie in de Antwerpse traiteurswereld. Achter de imposante gevel van het statig herenhuis aan het Albertpark, schuilt een unieke feestzaal voor 20 tot 200 personen. Na een grondige renovatie beschikken wij over een klassiek en stijlvol interieur met een moderne toets en hedendaagse technologie. Dit is de ideale locatie voor zowel diners, recepties, walking dinners, barbecues, ...

 

Samen met onze traiteurdienst staan wij garant voor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding waarbij verse producten, presentatie en een goede service op de eerste plaats komen.

 

Alles begint bij uw wensen. Na een eerste uitgebreid gesprek, maken wij een voorstel met verschillende mogelijkheden, dit volgens uw informatie en budget. Wij leveren catering voor elke gelegenheid. Zowel privefeesten zoals huwelijksfeesten, communiefeesten, ... als bedrijfsfeesten zoals klantenevents, personeelsfeesten, ...

 

Als huistraiteur van verschillende feestzalen in Antwerpen en Brussel kunnen wij een grote verscheidenheid van locaties aanbieden.

 

Misschien feest u liever thuis of in uw bedrijfsgebouwen? Dan komt onze traiteurdienst naar u toe. Muziekensembles, dj, animatie en feestmeubilair kunnen uw event een extra toets geven. Magnus adviseert u hierbij om tot een geslaagd event te komen.

Reviews over Traiteur Magnus

Er zijn (nog) geen reviews over Traiteur Magnus. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Traiteur Magnus

Wifi
gratis 
Aantal personen
20 - 1000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
airco 
blackbox 
geluidsinstallatie 
projectie 
Keuken
Belgisch-Frans 
Broodjes 
BBQ 
Vegetarisch 
Catering type
buffet 
walking diner 
diner 
receptie