Aristo Amsterdam

Aristo Amsterdam

  • Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam, Nederland

Zoek je ruimte voor een vergadering, training, congres, seminar of een jubileum? Een inspirerende plek om te scrummen, een 'heisessie' of een gratis werkplek? 

Aristo biedt je de ruimte en ontzorgt je volledig. Dat doen we al meer dan 35 jaar en dat merk je. Je meeting of event is zoveel meer dan alleen de locatie. Je ervaart direct bij het reserveren al dat we met je meedenken. En op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team écht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag en daardoor word je wijzer bij Aristo. 

Aristo Amsterdam is goed bereikbaar. Het Meeting Center ligt direct naar NS-station Amsterdam Sloterdijk en heeft een eigen parkeergarage met voordelige tarieven. 

Door het grote aanbod van ruimtes met daglicht, goede akoestiek en audiovisuele hulpmiddelen kun je vrijwel met iedere groepsgrootte terecht. De ambiance is warm en ongedwongen. Op het gebied van catering kun je een keuze maken uit een grote variatie aan arrangementen, borrelhapjes, a la carte of iets speciaals voor jouw bijeenkomst. 

Beleef de mogelijkheden en vriendelijkheid van Aristo en maak van je bijeenkomst een groot succes. Have a wise day!

Reviews over Aristo Amsterdam

Er zijn (nog) geen reviews over Aristo Amsterdam. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Aristo Amsterdam

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 200 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie