Flanders Expo - FLEX Meeting Center

Flanders Expo - FLEX Meeting Center

Welkom in het FLEX Meeting Center. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

 

Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent, met de nadruk op groen. De Groene Sleutel, een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke meeting centers, garandeert u een duurzaam event. Net zoals de vier vergaderhamers van de 'Congres- en Vergaderclassificatie' u luxueus vergaderen garanderen.

 

U kiest er uit een vergaderzaal, vier auditoria, een feest- en receptieruimte, een lounge, een grote hal of een combinatie.

 

Alle ruimtes zijn uitgerust met de modernste audiovisuele apparaten. U hebt dus geen eigen materiaal nodig. Onze huistechnicus verzekert u gemak en kwaliteit. En dankzij gratis wifi bent u altijd bereikbaar. Wij richten uw ruimte telkens in van nul af aan. En u beslist hoe ver we daarin gaan. Een Project Manager staat u bij gedurende het hele event.

 

Het meeting center is uitstekend bereikbaar, vlak naast de E40. Met de auto parkeert u naast de deur, of gebruik het openbaar vervoer tot aan de deur. Laad hier zelfs uw elektrische voertuigen op met zonne-energie. U merkt het: Met het FLEX Meeting Center maakt u de kwaliteits- en duurzaamheidsreFLEX en beslist u hoe uw evenement er uit zal zien, zonder zorgen.

 

 

Reviews over Flanders Expo - FLEX Meeting Center

Er zijn (nog) geen reviews over Flanders Expo - FLEX Meeting Center. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Flanders Expo - FLEX Meeting Center

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 800 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
 

Activiteiten Flanders Expo - FLEX Meeting Center

Nieuws